Concert Pau Alabajos amb La Valenciana

Música

  • Concert Pau Alabajos amb La Valenciana
  • Concert Pau Alabajos amb La Valenciana
  • Concert Pau Alabajos amb La Valenciana

Ciutat: Barcelona

Lloc: Sants​ Teatre del Centre

Inici: dissabte 1 d’octubre 2022, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Pau Alabajos és una de les veus més consolidades de la cançó d'autor als Països Catalans i amb més de vint anys de trajectòria als... Llegir més

Pau Alabajos és una de les veus més consolidades de la cançó d'autor als Països Catalans i amb més de vint anys de trajectòria als escenaris. Ha cantat les seues obres musicals en nombroses ciutats al llarg i ample del nostre territori, així com en diferents escenaris internacionals.


El seu darrer disc, Les hores mortes (RGB Suports, 2020) és una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, però també hi ha una musicació del manifest en vers Vuit de Març, de Maria Mercè Marçal i del poema No passareu, d'Apel·les Mestres, un poema antimilitarista de 1917 que s'ha convertit en un himne antifeixista.


En aquesta ocasió, torna a la ciutat comtal per oferir una actuació especial acompanyat de la banda de la Societat Musical del País Valencià a Barcelona. Juntament amb els músics valencians residents a la ciutat, repassarà les cançons més reconegudes del seu repertori al llarg d'aquests 20 anys però amb una nova relectura simfònica.