Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pecats de xocolata

Teatre

  • Pecats de xocolata
  • Pecats de xocolata
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Antoni de Vilamajor

Lloc: Av. Alfons I, 28

Inici: divendres 23 d’agost 2019, 22:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 23 d’ag.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
dg. 25 d’ag.
23:00 h
Esdeveniment finalitzat
"Pecats de xocolata" és un thiller eròtic que utilitza l'humor per vehicular una trama que conté grans dosis de crítica social. A partir... Llegir més

"Pecats de xocolata" és un thiller eròtic que utilitza l'humor per vehicular una trama que conté grans dosis de crítica social.

 A partir de l'estructura clàssica d'un relat policíac, tracta temes com la situació de la dona immigrant, la violència de gènere o l'assetjament.


Sinopsis

La Magda Rius és la propietària de la xocolateria "La caixa de bombons, Xocolata i altres pecats". La crisi económica suposa un daltabaix pel negoci i la Magda ha d'idear una estratègia per capgirar la situació. 


 Així doncs, durant la nit, la xocolateria es converteix en "La caixa de bombons. Club nocturn", un local on la Magda i altres dones ofereixen diferents especialitats eròtiques.


 Les dues cares de "La caixa de bombons" conviuen amb harmonia fins que l'aparició d'un cadáver transforma la xocolateria en un sensual taulell de Cluedo. 


 Qui és el mort? Quina és l'arma del crim? I sobretot, qui és l'assassí (o assassina)?