Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PEIX (Festival Zero)

Altres

  • PEIX  (Festival Zero)
  • PEIX  (Festival Zero)
  • PEIX  (Festival Zero)
Exhaurides

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Sala Tallers o Escenari Sala Gran

Inici: dissabte 15 de febrer 2020, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de febr.
20:00 h
Finalitzat
Això era i no era un peix que reflexionava dubtós cap a les profunditats infinites, tot sol, sense cap peix gros que el vigili, ni... Llegir més

Això era i no era un peix que reflexionava dubtós cap a les profunditats infinites, tot sol, sense cap peix gros que el vigili, ni cap peix manta que l’abrigui, sense peixos espasa, peixos pallasso o congres peluts. Lliurat de tot, itanmateix no s’ho pot treure del cap. Peix-Era.

PEIX és un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

Idea, creació i interpretació: Tomeu Amer
Mirada externa: Ada Vilaró
Acompanyament artístic: Griselda Juncà
Composició musical i assessorament sonor: Sasha Agranov

ESPECTACLE DEL FESTIVAL ZERO / Espai encara per decidir, però no pateixis perquè segur que mola molt! ;) / Durada 90 minuts / 1 espectacle del #festivalzero 8€ / els 3 per 15€