Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PEQUEÑOS DETALLES (Castellano)

Cine

  • PEQUEÑOS DETALLES (Castellano)

Ciutat: Sitges

Lloc: Cinema Prado de Sitges

De dissabte 27 de febrer 2021, 16:45 h a 18:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida... Llegir més

Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida de recopilació de proves. Però Deke es veu embolicat en la recerca d'un assassí en sèrie que terroritza la ciutat. Mentrestant el sergent de el Departament de Sheriff de Los Angeles Jim Baxter (Malek) s'encarrega de dirigir la recerca de l'assassí. Impressionat amb l'instint policial de Deke, aconsegueix que col·labori amb ell encara que no pel canal oficial. Mentre persegueixen l'assassí, Baxter no és conscient que la investigació està traient a la llum ressons del passat de Deke, descobrint secrets inquietants que podrien posar en perill alguna cosa més que el seu cas.