Perduts (teatre)

Teatre

  • Perduts (teatre)

Ciutat: Figueres

Lloc: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

De diumenge 28 de febrer 2021, 18:00 h a 19:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Diumenge 28 de febrer A les 18h PERDUTS, de Ramon Madaula El sainet és una peça còmica en un acte, de caràcter costumista i popular.... Llegir més

Diumenge 28 de febrer

A les 18h

PERDUTS, de Ramon Madaula

El sainet és una peça còmica en un acte, de caràcter costumista i popular. Fent el símil gastronòmic seria l’equivalent a la tapa: menjar lleuger que es serveix en una sola ració. Els protagonistes del nostre sainet són dos homes, el Joan i el Lluís.

Han arribat a la quarantena amb tot el que consideren indispensable per gaudir d’una vida plena i ordenada: parella sòlida, fills, salut, feina estable, casa agradable… etc. Per fi han assolit la confortabilitat anhelada durant anys. Podríem dir que són dos homes força afortunats. Però, tot i així, dins seu sonen cants de sirena que no saben com aplacar. Sempre en volem més. No hi ha un full de ruta per les coses importants, i és tan fàcil perdre’t.

PERDUTS és el sainet de dos bons homes que tenint-ho tot, estan a punt de perdre-ho tot.

Fitxa Artística:

Actors:

Jordi Coromina

Oscar Intente

Durada aproximada: 80 minuts

Sala d’espectacles

10 €. Socis de La Cate, 8 €. Entrada a preu de soci + una entrada gratuïta per a cada grup de 10 persones. Venda d’entrades a la secretaria de La Cate, a www.lacate.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.