Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PERE I EL LLOP - Cap Butaca Buida

Dansa, Familiar

  • PERE I EL LLOP - Cap Butaca Buida
  • PERE I EL LLOP - Cap Butaca Buida
  • PERE I EL LLOP - Cap Butaca Buida

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Teatre del Coro

De dissabte 16 de març 2024, 18:30 h a 19:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de març
18:30 h
Finalitzat
Sergei Prokoviev va compondre l'obra de Pere i el Llop amb la intenció de poder conrear el gust musical en els nens des dels primers... Llegir més

Sergei Prokoviev va compondre l'obra de Pere i el Llop amb la intenció de poder conrear el gust musical en els nens des dels primers anys d'escola. Associar instruments amb el cant, el so i el moviment dels animals, així com les sensacions que acostumen a transmetre als éssers humans, és l'objectiu d'aquesta obra, on el ballet s'integra a la perfecció gràcies al moviment dels ballarins que interpreten amb elegància i simpatia els animalons i personatges del conte. També al llop, l'animal més ferotge del bosc que tots temen.

El Pere viu en una cabana amb el seu avi i un gat. Un dia surt a passejar i l'avi s'enfada i el fa tornar a casa perquè el llop és per allà als voltants. El Pere, aquell dia, però, decideix desobeir l'avi... Ja fa dies que en porta una de cap.

La valentia, vèncer les pors, l'enginy, la reflexió, l'assertivitat, la convivència, el respecte, són alguns dels valors que es manifesten al llarg d'aquesta història...


Campanya CAP BUTACA BUIDA

RECOMANAT A TOTS ELS PÚBLICS

DURADA 40''