Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PERFECTA

Teatre

  • PERFECTA
  • PERFECTA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: dissabte 25 de novembre 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Perfecta explica, amb humor àcid la història de Manuela, una dona que sempre ha estat pressionada per trobar la perfecció. Aquesta... Llegir més

Perfecta explica, amb humor àcid la història de Manuela, una dona que sempre ha estat pressionada per trobar la perfecció. Aquesta paraula l’ha perseguida sempre, marcant els moments més importants de la seva existència. Perfecta neix d’aquí, de la necessitat de trencar tabús i d’acceptar diferències. D’admetre el teu físic i lluitar contra els estereotips socials. Neix d’estimar lliurement. Com a dones, sabem què és viure fora d’aquest cos que s’allunya de normativitat que la societat accepta com a perfecte, sabem què és sortir de les normes i tot el conflicte interior que això vaig poder suposar: des d’assetjament escolar fins a trastorns alimentaris.


Direcció: Sario Téllez

Dramatúrgia i interpretació: Manuela Alonso

En co-programació amb el Punt Dona Llinars


60 minuts

CASTELLÀ

SALA GRAN

Anticipada: 8 €

Taquilla: 10 €