Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Performance: Las Huecas (Festival Ex Abrupto)

Altres

  • Performance: Las Huecas (Festival Ex Abrupto)

Ciutat: Moià

Lloc: Experimental Grau (Av. de l'Escola Pia, 4)

De dissabte 10 de juliol 2021, 13:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 de jul.
13:00 h
Finalitzat
Las Huecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com a agrupació han... Llegir més

Las Huecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com a agrupació han transitat per diverses identitats: investigadors etnògrafes, banda de punk o dibuixants de fanzine tot i que “som bàsicament quatre actrius i una tècnica”.

Es situen per ideologia en el reconeixement de les pròpies condicions materials, apostant per una estètica de distanciament, de l’estranyament del real a partir d’un estar-a-l’escena inestable, exposat a la precarietat del cos i de les seves circumstàncies, exposat al joc obert dels codis teatrals, en què podríem anomenar poetització del fracàs o performance de la retirada permanent.

https://www.instagram.com/lashuecas

https://twitter.com/ColectivoHuecas

https://huecas.hotglue.me/