Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Petjades musicals en moviment (de 0 a 5 anys)

Familiar

  • Petjades musicals en moviment (de 0 a 5 anys)

Ciutat: Terrassa

Lloc: CEM Escola de Música i Grau Professional

De diumenge 19 de setembre 2021, 11:00 h a 11:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Tots els animals del planeta deixen petjades en moure’s. Petjades més profundes, petjades més suaus, alguns fins i tot només un rastre.... Llegir més

Tots els animals del planeta deixen petjades en moure’s. Petjades més profundes, petjades més suaus, alguns fins i tot només un rastre. Les petjades són moviment, i el moviment és vida. En aquest espectacle, creat especialment per als més petits, explorarem i representarem cada espècie animal a través de la música i el moviment. Uns animals, uns moviments, que són dansa i que ballen amb la música del piano en una proposta propera, amb efectes visuals i sonors, i recursos visuals i tàctils per convertir-se en una experiència per als sentits per a tota la família.
Amb “Petjades musicals en moviment” volem acostar la dansa i la música en viu als petits i petites de 0 a 6 anys i a les seves famílies.

Edats recomanades: infants de 0 a 5 anys i les seves famílies

Companyia: Francesca Salcedo (ballarina) i Víctor Oller (piano)

Ubicació: interior (instal·lacions CEM Escola de Música al Vapor Gran)