Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PEYU - Monòleg L'home orquestra-

Culturals, Teatre

  • PEYU - Monòleg L'home orquestra-
  • PEYU - Monòleg L'home orquestra-

Ciutat: Granada, La

Lloc: Centre Cívic

De diumenge 15 de maig 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de maig
19:00 h
Finalitzat
📣Arriba a la Granada l'espectacle "L'home orquestra", amb en Peyu! Després de Manu guix i El Llibre de la Selva, és el tercer acte... Llegir més

📣Arriba a la Granada l'espectacle "L'home orquestra", amb en Peyu! 

Després de Manu guix i El Llibre de la Selva, és el tercer acte del cicle "Cultura és vida" organitzat per l'Ajuntament de la Granada.

A L’home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.