Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Peyu: "L'home orquestra"

Culturals, Festes

  • Peyu: "L'home orquestra"
  • Peyu: "L'home orquestra"

Ciutat: Sant Pol de Mar

Lloc: Parc del Litoral

Inici: dilluns 26 de juliol 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 26 de jul.
22:00 h
Finalitzat
El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer... Llegir més

El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble.

A L’home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.