Finalitzat

PIANO CLOWN CONCERTO

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Auditori de Terrassa

De 03-12-2023 12:00 a 03-12-2023 13:00

Categories: Concerts, Música

Un espectacle diferent, sense paraules Carlos Bianchini, idea i música original Núria Serra i Arnau Lobo, direcció escènica Arnau Lobo... Llegir més

Un espectacle diferent, sense paraules

  • Carlos Bianchini, idea i música original
  • Núria Serra i Arnau Lobo, direcció escènica
  • Arnau Lobo i Carlos Bianchini, intèrprets
  • Manel Fernández, disseny d’il·luminació
  • Llibert Serqueda, construcció escenografia
  • Antoni Sueiro, fotografia
  • International BPM S.L, producció
  • Judea Vivancos, distribució

Música i Clown creen una simbiosi en l’escenari poques vegades vista. Tot el que succeeix en el seu món és diferent. Un piano oblidat torna a la vida gràcies a la imaginació d’un clown i un pianista.

Segona producció dirigida a públic familiar creada i dirigida pel pianista i compositor Carlos Bianchini, on interpreta una selecció de les seves obres per a piano, aquesta vegada, en un diàleg escènic amb el teatre físic.

Espectacle recomanat a infants a partir de 5 anys que agradarà a tota la família

ARNAU LOBO és un artista polifacètic

Actor, cantant, ballarí, acròbata aeri, showman i mim. Fill de músic i mestra, inicia els estudis musicals als 2 anys, així que la música l'ha acompanyat tota la seva vida. Durant l'etapa escolar, va aprendre cant (individual i coral), música i teatre. Als 19 anys va abandonar la carrera de matemàtiques a la UB per dedicar-se plenament a la seva passió: les arts escèniques. Tres anys més tard es graduava en interpretació al Col·legi del Teatre de Barcelona i tot seguit s'inscriu a Company&Company per aprendre dansa clàssica, contemporani, Jazz i Hip Hop. Més tard, també, va aprendre acrobàcia aèria amb teles al RAI, a l'Escola de Circ Rogelio Rivel i a On Air. Durant la seva carrera artística, iniciada ara fa 18 anys, ha treballat en múltiples produccions entre les que destaquen els espectacles amb Comediants Boig Per Tu el musical (R. Reguant & P. Sala), The Hole (Lets Go productions) i The Little Night Cabaret de la companyia NS Dansa.


CARLOS BIANCHINI, pianista i compositor

Amb una sòlida formació clàssica i jazzística, Carlos Bianchini ha recorregut nombrosos països d'Europa, Amèrica Llatina i USA, participant en una gran varietat de projectes tant del món de la música com les arts escèniques, no només amb la seva faceta de creador, sinó també en la seva faceta com a productor. Apassionat, creatiu i polifacètic, Carlos Bianchini s'inicia en 2016 el projecte Solo Piano, un monogràfic de la seva obra que porta de gira per espais d'Espanya i Europa i que recopila en el seu primer disc Sonata dels Infants. Per al seu segon treball discogràfic Paisajes ha enregistrat les seves obres simfòniques al costat de l'Orquestra Simfònica de Budapest i el Cor Nacional. Actualment combina la seva carrera artística com a concertista i productor amb la pedagògica, impartint classes magistrals en nombrosos conservatoris de música nacionals.

Les inscripcions estan tancades.