Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Pijames Verds El Musical

Dansa, Música, Teatre

  • Pijames Verds El Musical

Ciutat: Esplugues de Llobregat

Lloc: L'Avenç Centre Cultural

De diumenge 14 d’abril 2024, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Pijames Verds és una producció de La Entusiasta que es va estrenar al 2022 a l'Aquitània Teatre de Barcelona i ens explica la història... Llegir més

Pijames Verds és una producció de La Entusiasta que es va estrenar al 2022 a l'Aquitània Teatre de Barcelona i ens explica la història de l'Àngel, un metge acabat de graduar, durant la seva etapa de formació a la Residència de Cirurgia General. Amb l'ajuda de la seva consciència s'afrontarà a situacions intenses i surrealistes a l'hospital. Arran de les seves experiències, sobretot d'una molt determinant, prendrà una decisió que marcarà la seva vida per sempre.

Quan l'Àngel comença la seva especialitat no és exactament com s'imaginava. Aviat es trobarà amb la metge adjunta que supervisarà de manera autoritària tot el que fa i el farà adonar-se de les seves carències professionals i també personals, portant-lo a una situació d'estrès i ansietat constant. De fet, poc se'n parla de l'índex de suïcidi del col·lectiu de metges, de la depressió d'aquest col·lectiu, del valor de la vida i la manca de recursos del sistema sanitari amb els seus professionals. 

Una història explicada amb cançons que sense oblidar la comèdia ens convida a la reflexió i a la crítica social. 


Edat recomanada: 12 anys

Durada: 90 minuts aprox.

Idioma: bilingüe 

Direcció: Àngels Gonyalons

Interpretació: Ángel Gávila i Albeni Aranda

Coreografia: Montse Colomé 

Música: Fèlix Joan