Esdeveniment finalitzat

POEMA DE NADAL

Teatre

  • POEMA DE NADAL

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De diumenge 13 gener 2019, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Nadal fa olor de Poema. L'aire del Poema de Nadal fa tremolar l'ànima amb paraules senzilles i severes, que en Pere Raich ens recita... Llegir més

El Nadal fa olor de Poema.

L'aire del Poema de Nadal fa tremolar l'ànima amb paraules senzilles i severes, que en Pere Raich ens recita i explica amb caràcter intimista i directa.

Ens sentirem acompanyats, pel camí de l'estable i fins a la meravella del naixement. De ben segur, no serem els mateixos quan marxem, Haurem fet un camí i no l'haurem fet sols.

Les veus en harmonia de la Montserrat Toran i de la Cèlia Prats (mare i filla) ens humitejaran la parpella amb músiques d'advent, cançons i nadales, oferint un contrapunt on els records i les emocions s'entrellacen amb la paraula i la reflexió.

Aquesta versió del poema destaca per la seva senzillesa i austeritat, però també per ser tendre i emotiu, al nostre entendre, d'acord amb el text de Josep Maria de Sagarra.

Fa força anys que vam començar aquesta aventura, de portar el poema per diferents llocs de Catalunya, a nosaltres ens plau de seguir compartint la màgia d'aquesta aventura.

La màgia de: "AI, AIRE D'AQUESTA NIT!"