Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Polvo enamorado.

Música, Teatre

  • Polvo enamorado.

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza - Castelldefels

Inici: diumenge 20 de setembre 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de set.
19:00 h
Finalitzat
"Polvo enamorado" és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però... Llegir més

"Polvo enamorado" és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però amb incursions que arriben fins al segle XIX.

La selecció del repertori -no acadèmica, del tot subjectiva- inclou fragments teatrals de Lope de Vega (Càstig sense venjança), Calderón de la Barca (La vida és somni) o Zorrilla (Don Juan Tenorio). Fragments del Quixot i poemes de Quevedo, Lope, Sor Juana Inés de la Creu, Sant Joan de la Creu o Santa Teresa de Jesús. També hi ha peces musicals del renaixement i el barroc espanyols, d'autors com Alonso Mudarra, Luys de Millán o Tomas Luis de Victoria.

L'erotisme, la comèdia, la fondària filosòfica i la bellesa són els elements principals en aquest passeig literari i musical.

Durada espectacle:  70 minuts

Música original: Fernando Egozcue

Dramatúrgia: Alberto San Juan

Interpretació: Alberto San Juan i Fernando Egozque, guitarra

Distribució: Producciones Lastra SL


Aquest espectacle ha canviat d'hora amb el canvi de dia.