Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

POR TU CULPA

Teatre

  • POR TU CULPA
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De diumenge 24 de maig 2020, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 24 de maig
19:00 h
Esdeveniment finalitzat
POR TU CULPA. És una peça de teatre de Martí Guarch i Barberà interpretada per la Jove Companyia. Una història inspirada en la novel·la... Llegir més

POR TU CULPA. És una peça de teatre de Martí Guarch i Barberà interpretada per la Jove Companyia. Una història inspirada en la novel·la “La Edad de la Ira”. Els joves són els únics protagonistes que mitjançant la força de la paraula ens endinsaran a les seves pors, somnis i inquietuds. Un retrat realista però amb un llenguatge poètic d’una generació que és tolera la diferència i la recerca, des de la llibertat i la valentia, de la nostra identitat.

 

La Jove, és un projecte professional juvenil de teatre amb l’objectiu d’expandir l’amor per teatre, la poesia i la dansa a la societat i en especial entre els joves. La companyia és una plataforma de contacte entre joves i professionals docents de les arts escèniques, que genera futurs professionals, potencia la investigació dramàtica i l’aposta per un teatre social.