Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PREMIS CAMBRA 2024

Altres

  • PREMIS CAMBRA 2024

Ciutat: Matadepera

Lloc: Masia La Tartana (Camí Font de la Tartana, 82)

De dijous 11 de juliol 2024, 12:30 h a 16:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Preus Tiquets Socis ÈXIT PLUS                                                          Gratuït Socis ÈXIT INTERNACIONALITZACIÓ   ... Llegir més

Preus Tiquets

Socis ÈXIT PLUS                                                          Gratuït

Socis ÈXIT INTERNACIONALITZACIÓ                        50,00 €                60,50 € amb IVA

Socis ÈXIT COMPETITIVITAT                                      65,00 €                78,65 € amb IVA

Altres                                                                             80,00 €                96,80 € amb IVA


Celebrem una nova edició dels Premis Cambra, recuperant el format banquet, en el marc d'un dinar maridat, dissenyat, dirigit i presentat per la reconeguda xef Carme Ruscalleda.

Els tiquets per aquest esdeveniment són limitats.


Vols reservar una taula corporativa de 10 persones amb descompte? Contacta'ns a [email protected] abans de comprar les entrades.


Si per gaudir del descompte, ara et fas Soci de la Cambra, sense deixar de comprar la teva entrada, se t'abonarà el descompte corresponent per assistir als Premis Cambra 2024. Contacta'ns a [email protected] per a gestionar-ho!


El responsable del tractament de les dades personals facilitades és la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Les vostres dades es tracten amb la finalitat de gestionar les inscripcions i la participació en els Premis Cambra, així com l'enviament de comunicacions en relació amb aquests. Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat reconeguts en la normativa vigent, mitjançant escrit, juntament amb la seva acreditació d’identitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, com a responsable del tractament, a la següent adreça: C/ Blasco de Garay, núm. 29-49, 08224 de Terrassa o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: [email protected], establint en l'Assumpte el dret exercitat. Pot consultar la nostra política de privacitat a la nostra pàgina web: www.cambraterrassa.org.