Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PRESENTACIÓ 29 OCT 2021. Innecesarios e imprescindibles-Biblioteca de Canet de Mar

Culturals

  • PRESENTACIÓ 29 OCT 2021. Innecesarios e imprescindibles-Biblioteca de Canet de Mar

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: Biblioteca P. Gual i Pujadas

Inici: divendres 29 d’octubre 2021, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 29 d’oct.
18:30 h
Finalitzat
Presentació del llibre Innecesarios e Imprescindibles de Ruben Mettini Vilas, a càrrec de Yoly Hornes i amb la presència de l'autor.Col·lecció... Llegir més

Presentació del llibre Innecesarios e Imprescindibles de Ruben Mettini Vilas, a càrrec de Yoly Hornes i amb la presència de l'autor.

Col·lecció de relats basats en olis d'Edward Hopper. Deu històries sobre dones, aquests olis fascinants d’enigmàtiques dones d'Edward Hopper han posat en marxa el motor creatiu de Rubén Mettini. Són com un trampolí des d'on ell salta fent piruetes literàries que llegim contenint l’alè. Un cop imaginada la història, s'allunya del quadre, l'abandona per internar-se per territoris inexplorats i ens porta amb ell en aquests arriscats viatges de descobriment fins al fons de l'abisme humà.