Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Presentació de llibre: La cueva del mono

Culturals, Formació

  • Presentació de llibre: La cueva del mono

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Biblioteca Marcel Ayats. Sant Quirze del Vallès.

De dijous 5 de maig 2022, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 5 de maig
19:00 h
Finalitzat
La cueva del mono és una faula il·lustrada adreçada al gran públic per explicar com funciona la ment. És una obra senzilla, neta i... Llegir més

La cueva del mono és una faula il·lustrada adreçada al gran públic per explicar com funciona la ment. És una obra senzilla, neta i clara. Explica la història d'un jove (Rahul) que ho ha perdut tot i està a punt de renunciar a la vida quan troba una senyora gran que li farà passar unes proves que desembocaran en un millor coneixement de si mateix, que el portarà a valorar les seves possibilitats, la veritable finalitat de l'experiència. Dins la cova aprendrà que la ment és alguna cosa que cal observar molt i que cal creure-hi poc, ja que els pensaments són com un mico que ens aparten de la felicitat del moment.

a càrrec de la seva autora Jenny Moix, doctora en psicologia y professora titular de la Universidad Autónoma de Barcelona.