Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PRESENTACIÓ DEL DISC "MIXTURES"

Música

  • PRESENTACIÓ DEL DISC "MIXTURES"
  • PRESENTACIÓ DEL DISC "MIXTURES"
  • PRESENTACIÓ DEL DISC "MIXTURES"

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dissabte 23 de setembre 2023, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
JOSEP SOTO & IGNASI SESTAKOVAS JOIN GUITAR DUET VINE A CONÈIXER LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE DE LLORET PER A LA TARDOR 2023 Presenten... Llegir més

JOSEP SOTO & IGNASI SESTAKOVAS

JOIN GUITAR DUET

VINE A CONÈIXER LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE DE LLORET PER A LA TARDOR 2023


Presenten el seu nou CD "Mixtures”.

Aquest disc és el resultat de la unió de dos musics amb diferents moments vitals però que tenen un nexe comú, la guitarra i la música, amb una visió personal i compartida d’un repertori que sentim com propi i que hem anat treballant al llarg de dos anys fins a convertir-lo en el que per nosaltres és un recital a dues guitarres. Textures, harmonies, melodies, sons i ritmes que, per la seva densitat sonora i barrejes tímbriques, en certs moments fan oblidar que estiguem escoltant només un duet de guitarres. Es tracta d’un repertori essencialment jazzistic amb bossanoves, boleros i temes originals. “Mixtures” és un disc personal, sincer i vital que resumeix les nostres sensibilitats per fer arribar al públic el nostre moment i la nostra essència musical i estètica.

JOIN GUITAR DUET és una formació integrada pels guitarristes Josep Soto i Ignas Sestakovas. Junts ofereixen un repertori de temes propis, estàndards de jazz, bossa nova, bolero i latin Jazz, que converteixen els seus directes en un recital d'emoció i sensacions, que fan gaudir plenament de la música i captiven l'oient amb el seu alt nivell interpretatiu i musical.