Presentació del llibre: VIVIENDO SIN TÍ, de Marta Reina

Culturals

  • Presentació del llibre: VIVIENDO SIN TÍ, de Marta Reina

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic de Badalona

Inici: dissabte 25 de setembre 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
"Viviendo sin ti és una biografia sense por que porta a l'interior de tota una vida, per reviure sense temor tots els esdeveniments... Llegir més

"Viviendo sin ti és una biografia sense por que porta a l'interior de tota una vida, per reviure sense temor tots els esdeveniments que van marcar un abans i un després a la meva vida".

Marta Reina ens presenta el seu llibre "Viviendo sin tí" al Teatre d'El Círcol. La Marta és badalonina i sòcia del Círcol, mosso d'esquadra i activista pels drets LGTBI. Experta en el camp de l'anàlisi i la falsetat documental, al 2016 va ser la primera mosso transexual a Catalunya. Des de llavors, ha dedicat part de la seva vida a l'activisme LGTBI sobre la vaginoplastia i la tècnica ambigua. 


  •         Reserva la teva butaca
  •         Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •         Aquest esdeveniment funciona per taquilla inversa.
  •         Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID: 


***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected] Més informació a www.elcircol.cat.