Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PRINCIPI D'INCERTESA. LA RAVALERA A L'AUDITORI. Amb el temps just...

Teatre

  • PRINCIPI D'INCERTESA. LA RAVALERA A L'AUDITORI. Amb el temps just...

Ciutat: Castellón de la Plana/Castelló de la Plana

Lloc: Auditori Palau de Congressos

De dijous 14 de gener 2021, 19:30 h a 21:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 14 de gen.
19:30 h
Finalitzat
El principi d'incertesa, el de les ciències, ens diu que sempre que tractem de mesurar alguna cosa hi haurà un error experimental,... Llegir més

El principi d'incertesa, el de les ciències, ens diu que sempre que tractem de mesurar alguna cosa hi haurà un error experimental, perquè necessitem d’un aparell de mesura i aquest aparell mai serà "perfecte", per tant, se’ns farà impossible conèixer, predir, qualsevol fenomen amb total seguretat. Però, i si parlem de situacions, d’emocions, quin serà el principi d’incertesa?

L’Auditori ens obri les seues portes, un dels grans espais que tenim a la ciutat per on podrem circular i rècorrer les notes d’una única història, la història d’Aida Badia. Volem mesurar, observar, analitzar… saber si existeix aquell únic dia que ens canvia la vida. Hi ha qui creu que és possible fugir del destí, d’altres que som fruit de l’atzar, i al final, potser tot està a les nostres mans. Què passa si de sobte te n’adones que tot allò pel que t’has estat preparant no és el que volies?

Un viatge per l’interior de l'Auditori, sonen violins i ens deixem portar per la música d’un antic record. Benvingudes al nostre particular Principi d’incertesa, tres peces, un concert i una sola història...o potser moltes més.

Facebook: La Ravalera Teatre

Instagram: La Ravalerat Teatre

laravalerateatre@gmail.comL'ADQUISICIÓ D'AQUESTA ENTRADA O INVITACIÓ REPRESENTARÀ L'ACEPTACIÓ DE LES SEGÜENTS CONDICIONS: 1. Un cop adquirida l'entrada, aquesta no podrà ser canviada ni retornat el seu import. 2. L'Organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte. 3. En cas de cancel·lació de l'esdeveniment per causes alienes a l'organització, poseu-vos en contacte amb laravalerateatre@gmail.com. 4. Es prega màxima puntualitat. 5. En entrar, el públic pot estar subjecte a un registre segons la Llei. No estarà permesa l'entrada amb ampolles, beguda o menjar, o tots aquells objectes que puguin ser considerats com a perillosos per l'Organització. 6. Un cop començat l'espectacle, no es pemetrà l'entrada als espais d'actuació, excepte en la pausa establerta, si les normes no indiquessin el contrari. 7. Està prohibit realitzar qualsevol tipus de filmació, enregistrament o realització de fotografies als espais d'actuació. 8. Està terminantment prohibit fumar a tot el recinte. 9. En atenció a les artistes i al públic en general, es prega evitar qualsevol tipus de soroll, per tant han de desconnectar els sons de rellotges, mòbils, o qualsevol aparell que pugui distreure l'atenció durant la funció. 10. Queda reservat el dret d'admissió.