Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes

Altres

  • Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes
  • Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes

Ciutat: Blanes

Lloc: Sala de Plens de l'Ajutnament de Blanes

De dilluns 8 de març 2021, 18:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 8 de març
18:00 h
Finalitzat
La Nau4 Espai Jove ha organitzat un seguit d'activitats pel 8M: Aquesta és una projecció simultània que es farà a la Sala Plens, però... Llegir més

La Nau4 Espai Jove ha organitzat un seguit d'activitats pel 8M: Aquesta és una projecció simultània que es farà a la Sala Plens, però també a la Nau4 Espai Jove i en línia pel canal de Youtube. 

Podràs veure el vídeo homenantge a les dones blanenques o que treballen a Blanes a primera línia contra la Covid-19 de l'ambit sociosanitari que hem titulat "Dones Valentes".

També el "FEMSTIVAL" una gala músical per visibilitzar les dones sobre l'escenari, gravada a la Nau4 i on participen 5 joves talentoses del municipi. a més a més de la lectura del manifes pel grup motor de la Nau4 i una coreografia de dansa.

Aquesta projecció està enfocada a tots els públics, però si tens entre 12 i 35 anys, et convidem a la projecció juvenil de la Nau4 Espai Jove.