Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ

Dansa

  • QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ
  • QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

Inici: diumenge 8 de març 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 8 de març
18:00 h
Finalitzat
A càrrec del Centre de Dansa de CatalunyaDirecció i coreografia: Roser Muñoz i Joan BoixQuadres d'una exposició és una famosa suite... Llegir més

A càrrec del Centre de Dansa de Catalunya

Direcció i coreografia: Roser Muñoz i Joan Boix

Quadres d'una exposició és una famosa suite de quinze peces musicals composta per Mússorgski per retre tribut a Viktor Hartmann, arquitecte, dibuixant i pintor aficionat, i amic íntim del compositor. La partitura s'inspira en l'exposició pòstuma de les obres de Hartmann a l'Acadèmia Imperial d'Arts de Sant Petersburg. Jugant amb les noves tecnologies i amb estètiques contemporànies, el suggerent espectacle creat per Roser Muñoz i Joan Boix adopta el format d'una visita guiada a un museu amb ulleres de realitat virtual.

L'ús de les videoprojeccions, amb imatges reals i animacions, o la irrupció de personatges que surten de la pantalla per ballar en escena, afegeixen màgia i emoció a una creació que fa entrar als nens i nenes al món fascinant del ballet. El Centre de Dansa de Catalunya és ja un referent en l'ensenyament de la dansa clàssica al nostre país. Primers ballarins en companyies internacionals durant dues dècades, Roser Muñoz i Joan Boix transmeten a les classes el respecte i l'amor amb què ens obsequia la dansa i el rigor en la preparació dels espectacles, treballats fins al detall més ínfim.