Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ - sessió de les 17h

Dansa

  • QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ - sessió de les 17h
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 23 de desembre 2018, 17:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de des.
17:00 h
Esdeveniment finalitzat
Centre de Dansa de Catalunya Quadres d'una exposició és una famosa suite de quinze peces musicals composta per Mússorgski... Llegir més
Centre de Dansa de Catalunya

Quadres d'una exposició és una famosa suite de quinze peces musicals composta per Mússorgski per retre tribut a Viktor Hartmann, arquitecte, dibuixant i pintor aficionat, i amic íntim del compositor. La partitura s'inspira en l'exposició pòstuma de les obres de Hartmann a l'Acadèmia Imperial d'Arts de Sant Petersburg. Jugant amb les noves tecnologies i amb estètiques contemporànies, el suggerent espectacle creat per Roser Muñoz i Joan Boix adopta el format d'una visita guiada a un museu amb ulleres de realitat virtual. L'ús de les videoprojeccions, amb imatges reals i animacions, o la irrupció de personatges que surten de la pantalla per ballar en escena, afegeixen màgia i emoció a una creació que fa entrar als nens i nenes al món fascinant del ballet. El Centre de Dansa de Catalunya és ja un referent en l'ensenyament de la dansa clàssica al nostre país. Primers ballarins en companyies internacionals durant dues dècades, Roser Muñoz i Joan Boix transmeten a les classes el respecte i l'amor amb què ens obsequia la dansa i el rigor en la preparació dels espectacles, treballats fins al detall més ínfim.