Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

QUASI OPERA

Música

  • QUASI OPERA

Ciutat: Palma de Cervelló, La

Lloc: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De dissabte 14 de maig 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 14 de maig
18:30 h
Finalitzat
Què és l'òpera?Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix:... Llegir més

Què és l'òpera?

Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d'una manera "diferent".

L'òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l'inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

La companyia Il·luminati intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d'obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.