Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Qui té por de Virgina Wolf - Grup Qollunaka de Terrassa

Teatre

  • Qui té por de Virgina Wolf - Grup Qollunaka de Terrassa

Ciutat: Cornellà de Llobregat

Lloc: Mossèn Jacint Verdaguer, 52

Inici: diumenge 17 de febrer 2019, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de febr.
18:00 h
Finalitzat
Qui té por de Virginia Woolf? obra de teatre escrita per Edward Albee l’any 1962, és una àcida crítica a l’anomenat American Way of... Llegir més

Qui té por de Virginia Woolf? obra de teatre escrita per Edward Albee l’any 1962, és una àcida crítica a l’anomenat American Way of Life, l’estil de vida americà plantejat com a paradigma de progrés i de model de societat.

El text ens situa a l’interior de la vida d’un matrimoni o, més ben dit, del que queda d’ell, en el qual els retrets, el passat i la suposada poca ambició de l’un, contrasta amb les excessives aspiracions socials de l’altra. L’aparició d’una parella molt més jove a les seves vides, que està a punt de repetir els seus mateixos errors i que també és víctima dels afanys de grandesa i de les ànsies de prosperar a qualsevol preu, posarà a la parella madura formada pel George i la Marta davant del mirall de la seva pròpia existència i al caire de l’abisme.