Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Quimi Portet

Concerts

  • Quimi Portet
  • Quimi Portet
  • Quimi Portet

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De divendres 14 de gener 2022, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 14 de gen.
20:30 h
Finalitzat
"Si plou, ho farem al Pavelló" World Tour 2021A mal viatge, mantes noves. I si plou-i Deu n’hi do el xàfec de malvestats que patim... Llegir més

"Si plou, ho farem al Pavelló" World Tour 2021

A mal viatge, mantes noves. I si plou-i Deu n’hi do el xàfec de malvestats que patim des fa més d’un any-, ho farem al Pavelló. I precisament aquest -Si plou, ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati)-, és el títol del nou doble àlbum en directe que Quimi Portet va publicara finals de 2020: el primer disc en directe de la seva carrera i també el seu primer recopilatori de “grans èxits” (amb dos temes inèdits). Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el power trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria), aquesta preciosa capsa il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers. Un univers on el rock’n’roll es transforma en vehicle de pensament, dinamo d’ironia i corretja de transmissió d’allò que Dylan va convertir en alta literatura. Un regal que ara pots tornar a gaudir en el seu hàbitat natural -l’escenari-i que testimonia la ingent aportació de Quimi Portet a la música en català del últims trenta anys.


http://www.quimiportet.cat/

Twitter: @Quimi_Portet

Instagram: @quimiportet

Facebook: https://es-es.facebook.com/quimiportetoficial


Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· L'aforament està limitat al 70% de la capacitat de l'equipament.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.