Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

RAU RAU: 2 Princeses barbudes

Teatre

  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes
  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes
  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Gran Arenys de Munt

De diumenge 16 de gener 2022, 18:00 h a 19:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 16 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's... Llegir més

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabrbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Cançons pop fetes amb instruments petits i de joguina. Lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta permet a 2princesesbarbudes arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics.

Entre guitarretes blaves, timbals plasticosos i acordions desafinats hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop amb instruments petits i de joguina.

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar.

El concert té una durada de 50 minuts i està recomanat per a un públic familiar amb nens a partir de 6 anys.​​

*Increment de 2€ a taquilla