MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

RAÚL RODRÍGUEZ / AFRO FLAMENC ELÈCTRIC

Concerts, Culturals, Música

  • RAÚL RODRÍGUEZ / AFRO FLAMENC ELÈCTRIC

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 20 juliol 2018, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
RAÚL RODRÍGUEZ / AFRO FLAMENC ELÈCTRIC DIVENDRES – 20/07 22.00 h / Far de Calella / 12 € La Raíz Eléctrica   Raúl... Llegir més

RAÚL RODRÍGUEZ / AFRO FLAMENC ELÈCTRIC
DIVENDRES – 20/07
22.00 h / Far de Calella / 12 €

La Raíz Eléctrica

 

Raúl Rodríguez publica el seu segon treball en solitari, La Raíz Eléctrica. L’artista sevillà s’endinsa en una nova aventura on conviuen amb naturalitat gèneres com l’afro-beat, el flamenc, la psicodèlia, el so cubà, els ritmes del vudú haitians, el rock andalús i la cançó d’autor americana, creant un nou territori sonor: “afro-flamenc-elèctric” que ens portarà a un viatge intercultural.

 

Després del seu primer treball en solitari, Razón de Son, que també va presentar al Nec el 2015, considerat per la crítica nacional i internacional entre els millors discos de l’any i que va voltar  per diversos escenaris del MÓN. Amb La Raíz Eléctrica ens presenta un nou treball en el qual desenvolupa un so diferent, amb la incorporació d’un nou instrument, el tres elèctric (barreja entre el tres cubà i la guitarra elèctrica) i en el qual dona continuïtat als seus estudis sobre la presència negra a Andalusia, relacionant de nou la investigació antropològica i la creativitat musical.