Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN (VOSE)

Cine

  • RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN (VOSE)

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De diumenge 7 de març 2021, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
A través d’un viatge emocionant, Raya i l’Últim Drac ens transporta al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts... Llegir més

A través d’un viatge emocionant, Raya i l’Últim Drac ens transporta al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts fa molt de temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces de el mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l’últim i llegendari drac per reconstruir un món destruït i tornar a unir al seu poble. No obstant això, al llarg de la seva aventura, comprendrà que es necessita alguna cosa més que la màgia d’un drac per salvar el món: també necessitarà confiança en si mateixa i treball d’equip.