Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

REBOTA REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA (Festival Zero)

Altres

  • REBOTA REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA  (Festival Zero)
  • REBOTA REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA  (Festival Zero)
  • REBOTA REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA  (Festival Zero)
Exhaurides

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Sala Tallers o Escenari Sala Gran

Inici: diumenge 9 de febrer 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 9 de febr.
19:00 h
Finalitzat
Tercera edició del Festival Zero. Arriscat. Fresc. Jove. Proper. Molt zero. Assassinen dones a raó de dues per setmana des de fa 10... Llegir més

Tercera edició del Festival Zero. Arriscat. Fresc. Jove. Proper. Molt zero.

Assassinen dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom… ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint.

Agnès Mateus i Quim Tarrida presenten una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social. Un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom, per vèncer la por. Contra els tabús contemporanis i la nostra hipocresia.

Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències. Premi Butaca 2018 a Noves aportacions escèniques.


ESPECTACLE DEL FESTIVAL ZERO / Espai encara per decidir, però no pateixis perquè segur que mola molt! ;) / Durada 90 minuts / 1 espectacle del #festivalzero 8€ / els 3 per 15€