Finalitzat

Reinterpretant Vivaldi FESTIVAL TERRASSA CLÀSSIC KIDS

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Passatge Ernest Lluch, 1

De 01-12-2019 12:00 a 01-12-2019 14:00

Categories: Concerts, Familiar, Música

REINTERPRETANT VIVALDIEnsemble Flaustaff Festival TERRASSA CLASSIC KIDS Edat recomanada: per a infants a partir de 11 anys aprox. La... Llegir més


REINTERPRETANT VIVALDI

Ensemble Flaustaff

Festival TERRASSA CLASSIC KIDS

Edat recomanada: per a infants a partir de 11 anys aprox.

La música clàssica té beneficis directes en tots els àmbits de l’aprenentatge vital de les nenes i dels nens, i els ajuda a utilitzar millor les seves habilitats cognitives i emocionals. Influencia en la creativitat, la imaginació, la memòria, l’atenció i la capacitat de concentració i comprensió. Sabent això Terrassa Música Clàssica ha volgut crear un festival dedicat al públic familiar on menuts i grans puguin gaudir de propostes de primer ordre per començar a gaudir dels clàssics des d’un format contemporani i engrescador.

El Festival TERRASSA CLASSIC KIDS es composa de tres concerts per a menuts de diferents edats que agradaran a tota la família: "Múuusica", "Solo", i "Reinterpretant Vivaldi".

"Reinterpretant Vivaldi" és un espectacle sorprenent a càrrec de Flaustaff, un grup de cambra de flautes travesseres en format orquestral guanyador de diversos premis internacionals. I us proposa Les quatre estacions de Vivaldi amb un espectacle on el teatre, el circ i l’audiovisual es barregen. A la interpretació musical es suma, doncs, la performativitat d’un univers particular per a cada estació amb músics, acròbates i elements teatrals. Espectacle recomenat per a gent menuda de 5 a 10 anys que agradarà a tota la família.

Fitxa artística

  • Direcció musical: Joan Bosch.

  • Direcció escènica: Ferran Devesa.

  • Intèrprets: Flaustaff (Júlia Alpiste, Carles Arranz, Alba Azagra, Sílvia Barrionuevo, Oriol Falqués, Laura Galera, Mariona Gonzàlez, Cèlia Junqueras, Mariona Martínez, Núria Margalef, Daïna Mateu, Joan Miró, Laura Miró, Roger Vila), Toni Miralles, Ferran Devesa, Mar-i-cel Borràs, Sergi Mompel i Lorena.

  • Vestuari: Anna Maria Soley, Elena Coll i Flaustaff.

  • Fotografia i video: Flaustaff.

  • Durada: 55 minuts.

Breu currículum de la companyia

Flaustaff és un grup de cambra format per músics amb els estudis professionals de flauta. Com a projecte, va néixer amb la inquietud de l’equip per continuar lligat a l’expressió musical, una vegada finalitzats els estudis, a través del seu instrument i el gaudi i plaer de poder tocar plegats. Aporten una trajectòria de més de 18 anys. Han guanyat el segon premi del Concurs d’Orquestres de Flautes de Nice (França, 2017) a la categoria de grups de menys de 15 flautistes, i van participar com a membres convidats al Festival Internacional d’Orquestres de Flautes de Poznan (Polònia, 2018).


Les inscripcions estan tancades.