RESIDÈNCIES - TOO MATCH - CIA. BADIU

Teatre

  • RESIDÈNCIES - TOO MATCH - CIA. BADIU

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: dissabte 26 de juny 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
Vivim en una època on tot avança molt de pressa. On constanment apareixen nous conceptes, noves formes de funcionar i de comunicar.... Llegir més
Vivim en una època on tot avança molt de pressa. On constanment apareixen nous conceptes, noves formes de funcionar i de comunicar. Però també noves formes d'estimar. Som la generació de la reformulació dels conceptes, com la responsabilitat afectiva. Encara no saps que és? Nosaltres tampoc ho tenim del tot clar.


  • Les entrades adquirides amb el descompte de soci/a d'El Círcol, es demanarà el carnet a la porta.
  • Recorda que l'entrada es farà pel C/Sant Anastasi, 2 Badalona.
  • La mascareta serà obligatòria.
  • El bloqueig d'entrades és automàtic i les files estan separades per un metre entre elles.

Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID :

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.