Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Revetlla de Sant Jordi: RUMBESIA

Música

  • Revetlla de Sant Jordi: RUMBESIA

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

De divendres 21 d’abril 2023, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Rumbesia, el recital de poesia per rumbesLa Rumbesia és un recital de poesia fusionat amb rumba, en el que es conjuguen poemes musicats... Llegir més

Rumbesia, el recital de poesia per rumbes

La Rumbesia és un recital de poesia fusionat amb rumba, en el que es conjuguen poemes musicats especialment per aquest espectacle, així com versions de poemes ja musicats per altres músics, adaptats per a aquest espectacle.

Els poemes que conformen l’espectacle són d’autors catalans com: Apel•les Mestres, Clementina Arderiu, Miquel Martí i Pol, Rosa Leveroni, J. V. Foix, Maria Mercè Marçal, Caterina Albert, Joana Raspall...

Aquest recital parla dels estats d'ànim. Parla del camí, d’on estem i on volem anar. Parla de la tristesa absoluta i de la lluminositat de l’alegria absoluta. Un camí que ens porta d'un pol a l'altre.

Acompanyat amb coca i cava.