Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Rigoletto

Cine

  • Rigoletto
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De dijous 19 de setembre 2019, 19:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 19 de set.
19:00 h
Esdeveniment finalitzat
Passió, engany i venjança, sobre les aigües del Llac Constança. L’escenari flotant del Festival de Bregenz, a Àustria, acull per primera... Llegir més

Passió, engany i venjança, sobre les aigües del Llac Constança. L’escenari flotant del Festival de Bregenz, a Àustria, acull per primera vegada en els seus 73 anys d’història, l’òpera Rigoletto, de Giuseppe Verdi. Philipp Stölzl, escenògraf, director de cinema i d’escena alemany ha portat un monumental Rigoletto al món circense per explicar la història d’un pare desafortunat que volia a la seva filla en excés, controlant massa per evitar-li caure en les pèrfides mans del libidinós Duc de Màntua.
Enrique Mazzola, dirigint des del contigu Festspielhaus a la Simfònica de Viena, va aconseguir portar a bon port la popular obra verdiana. Vocalment hi va haver dos clars protagonistes, Vladimir Stoyanov com Rigoletto i la Gilda de la soprano francesa Mélissa Petit.

Director de escena :Philipp Stölzl
Decorat: Philipp Stölzl y Heike Vollmer
Coreografía: Wendy Hesketh-Ogilvie
Vestuari: Kathi Maurer
Direcció Musical: Enrique Mazzola, Wiener Symphoniker, Bregenz Festival Choir
Repartiment:
Duque de Mantua:Stephen Costello
Rigoletto:Vladimir Stoyanov
Gilda:Mélissa Petit
Sparafucile:Miklós Sebestyén