Finalitzat

SABOR DE GRACIA - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars - 4C23

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Pati del Castell Nou

Inici: 07-07-2023 22:00

Categories: Concerts

Un espectacular repertori de grans hits de la història de la música moderna passats pel filtre de la rumba catalana. Un concert amb... Llegir més

Un espectacular repertori de grans hits de la història de la música moderna passats pel filtre de la rumba catalana. Un concert amb músics del més alt nivell, que porten la rumba a la sang.

Sabor de Gràcia no necessita presentació! Es va formar el 1994 de la mà d’un gitano barceloní de Gràcia, Antonio Carbonell, avui conegut per tot Catalunya com a Sicus. Vint-i-sis anys després, Sabor de Gràcia ha esdevingut un dels grups de referència dins del món de la rumba catalana.

Aquest èxit ha estat gràcies a la seva llarga trajectòria i la repercussió dels seus treballs discogràfics.



CICLE 4C
Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou
Aquest juliol, per tercer any, omplirem el pati del Castell Nou d’un ambient íntim, glamurós, musical, festiu, alegre i molt, molt especial. Quatre concerts pensats específicament per l’espai, amb el públic en format bar concert (amb cadires i taules baixes) perquè la música es pugui acompanyar d’una copa per acabar d’arrodonir l’experiència.

A cada concert tindrem una cocktail van (una caravaneta de cocktails) que permetrà que el públic gaudeixi del concert amb una copa de luxe a les mans.

Les nits d'estiu ara son nits 4C! 

12€ només concert
18€ concert + copa


Entrades exhaurides