Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sandra Cooper & Robin Banerjee Band, Tribut a Amy Winehouse + album "Single Mama"

Concerts, Música

  • Sandra Cooper & Robin Banerjee Band, Tribut a Amy Winehouse + album "Single Mama"
  • Sandra Cooper & Robin Banerjee Band, Tribut a Amy Winehouse + album "Single Mama"
  • Sandra Cooper & Robin Banerjee Band, Tribut a Amy Winehouse + album "Single Mama"

Ciutat: Viladecavalls

Lloc: Plaça de la Vila

De diumenge 24 d’octubre 2021, 12:30 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El guitarrista oficial d'Amy Winehouse, Robin Banerjee, inicia una aventura creativa amb Sandra Cooper, una de les grans promeses musicals... Llegir més

El guitarrista oficial d'Amy Winehouse, Robin Banerjee, inicia una aventura creativa amb Sandra Cooper, una de les grans promeses musicals actuals, formada i membre de la Big Bang del Taller de Músics. De veu profunda i amb facilitat per a la improvisació, destaca la versatilitat amb la qual Cooper emergeix pels terrenys del blues, soul i jazz, s'arrela al rock més clàssic o, fins i tot, s’atreveix amb la bossa nova i el reggae.

Robin Banerjee, va contactar amb Cooper per la seva qualitat artística, influència i semblança física amb la genuïna cantant britànica. En molt poc temps aconsegueixen una gran connexió i no han parat de compondre temes i fer tributs a la mítica i malaurada Winehouse.

"Single Mama" és el primer projecte en comú de Cooper i Banerjee. Primer disc dedicat a la dona a través de la diversitat dels seus temes i un acurat treball. Una història personal de mare soltera, lluitadora davant les adversitats i que, gràcies a les oportunitats, s'inspira per fer realitat aquells somnis callats i oblidats. Cooper dóna veu a les dones i posa de relleu que es pot ser mare i artista alhora.