Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sant Jordi a l'Ateneu - Clàudia Cabero

Concerts

  • Sant Jordi a l'Ateneu - Clàudia Cabero

Ciutat: Sant Just Desvern

Lloc: Ateneu de Sant Just Desvern, Sala del Cinquantenari

Inici: dissabte 24 d’abril 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 24 d’abr.
19:30 h
Finalitzat
Ària és el nom de l’espectacle musical format per la cantant Clàudia Cabero i el baixista Guillem Aguilar, un repertori de melodies... Llegir més

Ària és el nom de l’espectacle musical format per la cantant Clàudia Cabero i el baixista Guillem Aguilar, un repertori de melodies tradicionals, cançons prestades del lied català i poemes musicats de diferents gèneres i autors; cançons que beuen de la poesia, de la litúrgia i de la trobadoria, sense barreres de gènere o d’època. Tot un imaginari musical sonor popular i familiar proposat pels musics en què s’incorpora música clàssica, coral, tradicional d’aquí però també d’allà, passat pel sedàs dels dos músics, interpretat amb la veu càlida de volguda matriu mediterrània d’ella i la sensibilitat a les cordes d’ell.

La Birce, cicle de concerts de Sant Just Desvern, ens trasllada als orígens, a la sinceritat, a la senzillesa, a l’evolució dels carrers i de la identitat pròpia, a conèixer el nostre refugi, a perdre’ns pel camp i pel cap, passejar pels prats, per descobrir-nos i connectar-nos entre nosaltres.