Finalitzat

Saüc en flor

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Pineda de Mar

De 18-11-2023 20:00 a 18-11-2023 22:00

Categories: Concerts, Música

Saüc en flor neix després de rondar, durant hores, per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa. Des de la senzillesa... Llegir més

Saüc en flor neix després de rondar, durant hores, per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa. Des de la senzillesa de la natura, com el rajar d’una font, la seva proposta musical es pot descriure com a beat silvestre. Un bategar bosquerol que arrela en la tradició mentre joguineja amb les sonoritats modernes, amb un peu a l’acusticitat i l’altre al so elèctric.

Després d’altres aventures conjuntes, com el grup de psicodèlia poètica Eve, a Saüc en flor es retrobenels pinedencs  Genís Poch i Cassola (veu principal i guitarra), Carles Camps (guitarra i veu) i Gerard Avellaneda (contrabaix i veu).

D’obaga, enregistrat a Cardamomo Studio, produït per Emili Bosch Molina (B1n0) i mesclat i masteritzat per Jan Valls, és el seu primer EP. El treball compta amb les col·laboracions de la cantant i actriu Elena Tarrats i la cantant Rocío Pinto. Totes dues participen també en el videoclip del single, Lluu, que ha estat dirigit pel coreògraf Quim Bigas. Solei, segon EP del grup, va aparèixer el setembre de 2022 i s’inspira en la vessant més lluminosa de la muntanya. Repeteixen col·laboració Pinto i Tarrats i s’hi sumen el guitarrista Àlex Pañero i l’acordionista Roser Gabriel. A més, s’incorpora al grup el bateria Jamil Mateos. El dualisme dels dos EP queda plasmat en un llibret editat per Roure Edicions, que acompanyarà les lletres de les dues obres amb textos inèdits dels poetes Oriol Sauleda, Maria Sevilla, Núria Bendicho i Guim Valls.

Les inscripcions estan tancades.