Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sense lluna

Familiar

  • Sense lluna

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal

De dissabte 22 d’octubre 2022, 17:00 h a 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 d’oct.
17:00 h
Finalitzat
Capvespre. Una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la... Llegir més

Capvespre. Una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la lluna creix. Quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyen aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. Negra nit. Sense lluna.

Sense lluna és una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música. Les fases lunars representen al·legòricament el cicle de la vida.

Reivindiquem el moment sense lluna com a bonic i necessari. La foscor simbolitza la introspecció, la reflexió i la calma. Quina emoció ens invaeix quan estem en aquest moment fràgil del Sense lluna?