Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SERENATA.CAT a càrrec de la cobla la Principal de la Bisbal

Concerts, Culturals

  • SERENATA.CAT  a càrrec de la cobla la Principal de la Bisbal
  • SERENATA.CAT  a càrrec de la cobla la Principal de la Bisbal
  • SERENATA.CAT  a càrrec de la cobla la Principal de la Bisbal

Ciutat: Tossa de Mar

Lloc: Passeig Mn. Cinto Verdaguer

De dimecres 30 de juny 2021, 22:00 h a 23:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 30 de juny
22:00 h
Finalitzat
La Principal de la Bisbal es complau a oferir-los una proposta de concert centrada en música popular, tant d’autor com tradicional.... Llegir més

La Principal de la Bisbal es complau a oferir-los una proposta de concert centrada en música popular, tant d’autor com tradicional. Aquesta iniciativa ofereix la possibilitat d’aconseguir una actuació a un preu més assequible que el concert líric de festa major, gràcies a un format més senzill i ràpid. Al programa hi trobem diferents estils: obres líriques, temes standard, cançons populars, nova cançó i música instrumental dels nostres clàssics. Un repertori que sens dubte reflecteix l’esperit del nostre país així com la diversitat d’estètiques de la seva música.

Aquesta proposta de concert sorgeix del projecte “La Principal acústica” amb el qual, La Principal de la Bisbal vol rememorar els històrics concerts de finals de segle XIX, anomenats popularment LES SERENATES. L’objectiu però, no és mostrar les obres més representatives dels antics concerts de Festa Major, sinó renovar i actualitzar aquest format de concert totalment acústic en formació de cobla. De tal manera que el públic pugui apreciar, tant l’evolució de l’estil de l’orquestra, com la directa relació entre els músics i les quatre veus solistes.

Per aquest concert, La Principal de la Bisbal presenta les peces musicals més belles escrites per a orquestra de vent, i les obres líriques de gran dificultat per a les veus solistes. Tot sota la direcció de Francesc Cassú.