Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sessió inaugural 6è Festival Gollut

Cine

  • Sessió inaugural 6è Festival Gollut
  • Sessió inaugural 6è Festival Gollut
  • Sessió inaugural 6è Festival Gollut

Ciutat: Ribes de Freser

Lloc: Cinema Catalunya

De dissabte 12 d’octubre 2019, 18:30 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 d’oct.
18:30 h
Finalitzat
Projecció de 3 films a competició i una mostra del que serà el certamen d'enguany. En acabar, copa de cava i galetes Gollut per tots... Llegir més

Projecció de 3 films a competició i una mostra del que serà el certamen d'enguany. En acabar, copa de cava i galetes Gollut per tots els assistents. 

La sessió comptarà amb la presentació de diversos autors dels films.

Amb la presència de Joaquim Roqué director del Festival Gollut, Sergi Díaz, president dels Amics del cinema de la Vall de Ribes i Mònica Santjaume, alcaldessa de Ribes de Freser

Fluvius

SECCIÓ MEDI AMBIENT. Català. 12 min. 2019. Catalunya. Direcció: Pere Puigbert

Tema: Medi ambient, natura, rius

Sinopsi:

Un viatge poètic al cor d'un riu en el seu fluir cap al mar. El film recorre el riu Fluvià, que

neix al nord de Catalunya i desemboca a la Mediterrània.

El nom Fluvià prové de la paraula llatina fluvius, que significa "fluir".

Orogonia

SECCIÓ MUNTANYA. Castellà. 8 min. 2019. Espanya. Direcció: Enrique Pedrero.

Tema: Muntanya, paisatge.

Sinopsi:

Un viatge filosòfic que passa pels paisatges impressionants de les terres altes europees sense límits i que condueix al cor de l’anhel més profund de la humanitat.

Em dic Violeta

SECCIÓ LLARGMETRATGE. Me llamo Violeta. Documentari. Castellà. 76 min. Direcció: David Fernández de Castro i Marc Parramon. 2019. Catalunya.

Tema: Transexualitat infantil

Sinopsi:

Dues famílies molt diferents amb un punt en comú: en les dues hi ha un menor transgènere. La Violeta, d’11 anys, filla de l’actor Nacho Vidal, ha tingut (fins ara) un trànsit relativament tranquil, malgrat que els seus pares, desconcertats, van trigar un temps a assumir la seva nova identitat. L’Alan no va tenir aquesta sort: víctima d’assetjament a l’institut, el suport de la seva família no va ser prou per evitar un final que va commocionar al seu institut i la seva ciutat natal. Centrada sobretot en aquestes dues històries, el film, profundament emotiu, mostra que la nostra societat està avançant en l’acceptació dels menors trans, però que encara hi ha molt camí per recórrer.