Finalitzat

SI LES COSES HAGUESSIN ANAT D'UNA ALTRA MANERA. TEXTOS CONFINATS.

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: 3 espais del TA

Inici: 09-10-2021 20:00

Categories: Teatre

Si les coses haguessin anat d’una altra manera. Textos confinats és un espectacle de micropeces teatrals amb un denominador comú: la... Llegir més

Si les coses haguessin anat d’una altra manera. Textos confinats és un espectacle de micropeces teatrals amb un denominador comú: la pandèmia en què estem immersos.

Aquestes peces sorgeixen del projecte CONFINATIS MALEDICTIS, una iniciativa d’escriptura dramàtica nascuda arran del confinament. Quatre dramaturgues i un dramaturg van decidir que escriurien sobre el confinament durant el confinament.

D’aquesta iniciativa, n’han sorgit peces d’humor però també dramàtiques, diàlegs i monòlegs, escenes de poc més de tres minuts i escenes de més de vint... En total els «Confinatis» han escrit al voltant de vint micropeces de les quals en veureu vuit.

Aquest espectacle forma part del BIBA, el Big Bang Teatral 2020, «El festival de grups amateurs de teatre d’arreu de Catalunya»


80 minuts | CATALÀ i CASTELLÀ | Preu: 5€


Textos del grup «confinatis Maledictis»: Marga Arrom, Reyes Barragán, Jaume Jovells, Eva Moreno i Clara Puig

Direcció: Reyes Barragán

Intèrprets: Naiquén Aranda, Àlex Castro, Juanjo Fernández, Pau Garcia, Susanna Giralt, Alfred Guiu, Elena Illinca, Anna Pérez, Teresa Pou, Anna Radigales, Dolors Rech, Clàudia Solbes-Godina, Joaquim Terrer.

Imatge: Menutàlia (Àngels Rocafiguera)

Llum i so: Marc Sobrino, David Auladell i personal del TA

Maquillatge i Perruqueria: Mercè Garcia i Àngels Teruel

Auxiliars: Actors i actrius del Till-Tall


ATENCIÓ: Aforament màxim 50 persones per sessió - l'espectacle es fa en tres espais diferents del TA: escenari, Sala Tallers i àgora

Les inscripcions estan tancades.