Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Simfonia Concertant de Mozart - Orquestra de Cambra Simfònica de Sant Cugat - Temporada 2019 - 2020

Concerts

  • Simfonia Concertant de Mozart - Orquestra de Cambra Simfònica de Sant Cugat - Temporada 2019 - 2020

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

Inici: diumenge 8 de desembre 2019, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 8 de des.
12:00 h
Finalitzat
La temporada de Concerts de Cambra d’enguany destaca per l’acord amb l’Escola Superior de Música de Catalunya que ens permetrà escoltar... Llegir més

La temporada de Concerts de Cambra d’enguany destaca per l’acord amb l’Escola Superior de Música de Catalunya que ens permetrà escoltar joves talents que ja han començat la seva carrera com a intèrprets. Les propostes són molt diverses i ens conviden a escoltar la veu solista del violí, de la viola, del clarinet, de la trompa, de l’arpa, de la fl auta i fins i tot d’un instrument tan poc habitual com a solista com és el fagot.
El compositor més interpretat del cicle serà Mozart, de qui podrem escoltar tres obres mestres d’entre les que destaca la difi cilíssima Simfonia concertant per a violí i viola. També tindrem l’oportunitat de descobrir les possibilitats de l’arpa amb la Suite lírica de Rutter i un recull per a orquestra de corda dels millors fragments de les òperes de Haendel. Hi haurà música de l’època del Barroc, però també música del segle XX, amb autors com Holst, Warlock o Reverberi i també d’autors catalans com Pau Casals o Josep Carbonell.