Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sitges Next

Culturals, Altres

  • Sitges Next

Ciutat: Sitges

Lloc: Sitges

De dijous 11 de novembre 2021, 8:00 h a divendres 12 de novembre 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 11 de nov.
08:00 h
Finalitzat
(CAT)Sitges Next és el festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, start-ups i creadors tecnològics.... Llegir més

(CAT)

Sitges Next és el festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, start-ups i creadors tecnològics. Dos dies per establir noves connexions, nodrir-nos i inspirar-nos, amb la finalitat de contribuir de forma rellevant a la transformació en la manera com ens comunicarem en els propers anys.

En aquesta edició de 2021, que se celebrarà els propers 11 i 12 de novembre, Sitges Next adopta un doble format: presencial i online.

Una de les principals novetats és que es desenvoluparà en tres espais emblemàtics de Sitges: el Mercat Vell, el Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli, situats al nucli històric de Sitges.

-----------------   ------------------   ------------------   ------------------   ------------------   ------------------   ------------------

(ESP)

Sitges Next es el festival dedicado a impulsar la innovación en comunicación de marcas, agencias, empresas emergentes y creadores tecnológicos. Dos días para establecer nuevas conexiones, nutrirnos e inspirarnos, con el fin de contribuir de forma relevante a la transformación en la forma en la que nos comunicaremos en los próximos años.

En esta edición de 2021, que se celebrará los próximos 11 y 12 de noviembre, Sitges Next adopta un doble formato: presencial y online.

Una de las principales novedades es que se desarrollará en tres espacios emblemáticos de Sitges: el Mercat Vell, el Palacio de Maricel y la Fundación Stämpfli, situados en el núcleo histórico de Sitges.

-----------------   ------------------   ------------------   ------------------   ------------------   ------------------   ------------------

(ENG)

Sitges Next is the festival dedicated to promoting innovation in the communication of brands, agencies, start-ups and technological creators.

Two days to establish new connections, receive input and inspiration with the objective of making an important contribution to the transformation of the way we communicate over the upcoming years.

At this year’s 2021 edition, to be held on November 11th and 12th, Sitges Next is adopting a dual format: in-person and online.

One of the main new features is that it will be taking place at three emblematic venues in Sitges: The Mercat Vell (Old Market), the Maricel Palace and the Stämpfli Foundation, all located in Sitges’ historic center.