Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Social Lab: Actuar en temps de crisi

Formació

  • Social Lab: Actuar en temps de crisi
  • Social Lab: Actuar en temps de crisi

Ciutat: Barcelona

Lloc: Nau Bostik

De divendres 16 de juny 2023, 9:00 h a 14:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 16 de juny
09:00 h
Finalitzat
'Social Lab: Actuar en temps de crisi’ és un espai de trobada de professionals de les entitats socials, responsables de comunicació,... Llegir més

'Social Lab: Actuar en temps de crisi’ és un espai de trobada de professionals de les entitats socials, responsables de comunicació, experts, estudiants, acadèmics i mitjans per compartir eines perquè les entitats socials puguin professionalitzar la seva tasca de difusió.

Enguany, l'esdeveniment oferirà a les entitats eines comunicatives per gestionar les crisis —les generals i les particulars que puguin esdevenir al si de les organitzacions— amb diferents propostes i tallers que els facilitin fórmules per afrontar les crisis i transformar els moments d’incertesa i dificultat en moments que facin créixer les organitzacions.