SOLITUDES

Altres

  • SOLITUDES

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

Inici: divendres 15 de novembre 2019, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Premi Max al Millor Espectacle 2018Premi Max a la Millor Composició Musical 2018Premi Millor Espectacle Be Festival. BirminghamPremi... Llegir més

Premi Max al Millor Espectacle 2018
Premi Max a la Millor Composició Musical 2018
Premi Millor Espectacle Be Festival. Birmingham
Premi Ojo Crítico RTVE

Una història que, a través de l’humor, aprofundeix en la soledat i la incomunicació dels membres d’una família. El mateix equip creatiu de la també premiada André i Dorine ha concebut un nou treball de teatre de màscares que, sense ni una sola paraula, resulta paradoxalment molt expressiu. El protagonista de Solitudes és un vell que se sent incomprès perquè la seva vida és pràcticament una espera i ja només desitja coses senzilles. Coses tan simples que els altres no arriben a valorar la seva veritable importància. Un viatge per universos quotidians que, combinant la gravetat amb el somriure, commou, sorprèn i convida a la reflexió.

L’home gran té com a principal il·lusió jugar a cartes amb la seva dona quan es queda vidu. El seu fill i la seva néta es fan càrrec d’ell. Ells s’esforcen a cuidar-lo, però no li fan companyia. I companyia és just el que necessita l’avi que acaba sortint al carrer i trobant com a única companya de joc una prostituta novella. El descobriment per part del fill d’aquesta circumstància desencadenarà fets crucials en la vida del tots tres personatges.

Aparentment una història senzilla, però plena de metàfores i reflexions al voltant de les relacions humanes, la necessitat d’afecte, la incomunicació i de quina manera els nostres prejudicis són capaços d’impossibilitar la felicitat d’altres persones i, també, de la nostra.

Durada: 80 minuts
Idioma: Sense text
Direcció: Iñaki Rikarte
Repartiment: Garbine Insausti, José Dault, Edu Carcamo
Dramatúrgia: José Dault, Garbiñe Insausti, Iñaki Rikarte, Edu Cárcamo, Rolando San Martín
Músics: Luis Miguel Cobo
Producció: Kulunka Teatro