Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SONAGUST: Ginestà

Concerts, Música

  • SONAGUST: Ginestà
  • SONAGUST: Ginestà
  • SONAGUST: Ginestà
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre Moral d'Arenys de Munt

Inici: divendres 10 de gener 2020, 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 10 de gen.
22:30 h
Esdeveniment finalitzat
Ginestà son una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals... Llegir més
Ginestà son una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. Presenten el seu nou treball, publicat a finals de 2019. Musicalment s’han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l’essència pop-folk de les seves cançons, sense estridències, utilitzant la música com a acompanyament agermanat a les lletres que mantenen l’estil costumista i reivindicatiu, tot i que també han viscut una evolució qualitativa evident. La melangia i la nostàlgia, omnipresents en els textos del Pau, han trobat en aquest treball l’acompanyament de la terra, del territori, com a subjecte a qui estimar.  

Periode venda entrades anticipades fins a 09/01/2020 a les 12h del migdia.