Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SONAGUST - Anna Andreu

Culturals, Música

  • SONAGUST - Anna Andreu
  • SONAGUST - Anna Andreu
  • SONAGUST - Anna Andreu

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

Inici: divendres 26 de febrer 2021, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 26 de febr.
20:30 h
Finalitzat
La temporada del cicle Sonagust acaba el proper divendres, dia 26 de febrer, a les 20.30h a la Sala Corrioles, amb una de les artistes... Llegir més

La temporada del cicle Sonagust acaba el proper divendres, dia 26 de febrer, a les 20.30h a la Sala Corrioles, amb una de les artistes del moment: l’Anna Andreu.


Després de diversos anys co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès,
debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020). Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s'acompanya ara de la violinista Marina Arrufat, que per a aquest nou projecte s'aventura a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.


A Els Mals Costums trobem cançons que parteixen d'una sola paraula, unes altres que troben la inspiració en les persones que l'envolten i unes altres que parlen sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen. En Anna Andreu trobareu pinzellades d'una Maria de la Mar Bonet del segle XXI, però també una manera de contar històries més pròxima a la de Joan Miquel Oliver.